Kauhistus miten kauan edellisestä kirjoittelustani on, huh... Tähän aikaan kun vihdoin koneella maltan hetken keskittyä johonkin muuhunkin kun päättömään selailuun vähän sieltä ja vätän tuolta niin kirjoittelen kuulumisia.

Viime kuun lopussa mentiin naimisiin. Otettiin kotona isolle kirkolle lähtiessä esteettömyystodistus mukaan, että jos vaikka samalla reissulla käytäis maistraatissa. Soittelin ja sain parin tunnin päähän sitten meille vihkimisajan. Kaksi todistajaa otettiin paikan päältä. Semmoset 2-5min vihkijä höpötti (mulla meni aivan ohi kun olin niin jännittynyt), nimet alle ja toimitus valmis.

_____

Masennusjaksoa ollut. Itkuisuutta, tuntui (ja vähän tuntuu edelleen) että torppa sortuu niskaan. Aiemmin viikolla jo toivoinkin sitä torpan romahdusta. Nyt kuitenkin kaikki lähestulkoon ok, pärjään.

_____

Otin parisen päivää sitten yhteyttä netin kautta erääseen koirakasvattajaan. Keskusteltiin jonkin aikaa kirjoitellen viestejä mutta aika nopeasti todettiin että soitellaan. Kyselin että "voinko soittaa hetken päästä". Hän kerkesi jutulle ja minä sitten soitin tottakai kun sanoin niin tekeväni. Juteltiin piiiiiiiitkän aikaa luurissa ja juteltiin kaikenlaista, koirista ja sivumennen muustakin.

Keskustelin asiasta jonkun aikaa mieheni kanssa, josko meille muutaisi häneltä pentu. Ja jonkun ajan kuluttua keskustelu sai loppunsa, tuloksena se että kysyttiin meidän 1.5v nelitassujärjestelmältä tahtoisko hän pikkuveljen ja sitten mietittiin jo pennulle nimeä..

Varausmaksu maksettu ja nyt enää tarttis jaksaa odottaa sitä H-hetkeä että koiran hakeminen on ajankohtaista.

_____

Huomenna kiireinen päivä sikäli, että psykapolilta tulee tyyppiä tänne kotikäynnille, pitää ennen heidän saapumista saada koti kuntoon ettei nyt ihan läävältä näytä...

_____

Tälläinen aika pikainen tilannekatsaus tai mikä tämä kirjoitelma nyt ikinä olisikaan. Tekis mieli vaan jaaritella ummet ja lammet, mutta Muumipappaa lainaten: "Eikä, nyt tunnen kutsumusta vaaka-asentoon"