Tänään oli taas psykapäivä. Juteltiin hetki niitä näitä ja sitten alettiin tuusaamaan mun sukupuuta. Ei löytynyt A4  kokoista paperia joten reippaina tyttöinä teipattiin sitten niitä neljä semmosta itten yksiin jotta saatiin aloitettua, mulla kun tuo sukupuu ei ole mikään maailman pienin (mutta ei ole kyllä mun mielestä suurikaan). Pyysin just äitiltä sukupuuhun tarkennuksia; Serkkujen puolisoiden ja lapsien nimiä. Saan tehtyä tässä psykan loman aikana itse sukupuun alusta loppuun hienoksi. Tuntuu hienolta että äiti auttaa tälläsessä mulle tosi tärkeessä asiassa. Oon toki ennenkin miettiny sukupuun osasia mutta en ole saanu täytettyä kunnolla kun en ole enää yhtään perillä "tämän päivän" sukutiedoista. Aika menee liian nopeasti, ihmiset ei itse selvitä yhteystietoja ja pidä yhteyttä. Siks toisekseen vaikka kuinka kuulisinkin äipältä asioista niin ne unohtuu yhtä nopeesti ko sen asian kuuleekin, hattarapää kun olen.

_____

Tänään ollut muutenkin kaikin puolin hyvä päivä. Aamulla heräsin virkeempänä kun pitkään aikaan ja jaksanu touhuta tänään. Mutta mutta.......... 

...........pientä ärtymystä on ollu pinnassa jo vaikka kuinka kauan (puhutaan jo viikoista) sillee iltasella ja pienet asiat ärsyttää Suomeksi sanottuna aivan saatanallisesti!!!!!! Koitan pitää päätäni kasassa tässä.

_____

Käytiin eilen kaupoilla. Käveltiin portista sisälle ja vaateosastohan se siinä ensimmäisenä. Mies katsoi erästä takkia ja totesi "Tällänen ostetaan sulle nyt". No ostettiin semmonen mulle sieltä ja että mä olen innoissani asiasta! 

Käytiin tänään psykan jälkeen myös kaupassa, siis ihan ruokakaupassa. Löysimpä sieltä sitten Itse Ilkimys leffat, siis kaksihan niitä on kai vielä levyinä. Kolmasko oli nyt leffateattereissa...... Mut siis ne kaks ekaa ostin. Jeiii!!

_____

Mulla tuntuu olevan myös "miljoona" asiaa kesken.............

- Autotallin maalaus

- Ristikkolehti

- Virkkaustyö

- Palapeli

- Kankaiden ja vaatteiden tuunaus

- Monopoly-peli on ollut levällään ruokapöydällä jo useamman päivän

_____

Hyvää iltaa vain siis!!