Aamulla heräsin siihen, että meidän koira oli halunnut avustaa mua aluhousujen pois heittämisessä. Illalla ajattelin et joo heitän nuo tuosta sit roskiin kun herään...... Heitinkin mutta tuhannen kappaleina. Meidän pikkumies päätti repiä ne, empähän ainakaan unohtanut laittaa roskiin... Nappasin videonkin herättyäni todisteeksi, kyllä oli noloa poikaa kun tajus et hitto, mä sain hänet kiinni itseteossa.

_____

Huonot unetpa mulla oli takana yön ajalta, kuten aina....

Lähdin käymään "isolla kirkolla" aamusella. Eli toisin sanoen tuhannen ahdistuneena ja panikoiden suunnitimma alueen keskussairaalalle. Kahvin (helvetin laimeen sellaisen) kerkesin kanttiinissa kivasti kittaamaan ja sitten askel kohti keuhkosairauksien poliklinikkaa. Ahdistus ja panikointi lisääntyy ja sitten se tapahtuu se kamalin; huoneeseen kutsuminen.

Huoneessa onneksi rentouduin nopeasti ja päästiin itse asiaan. Koko reissun kruunasi reippaan puolen tunnin unet hoitajan tehdessä töitä koneellaan ja tarkkaili mun lepohetkeä. Nukuin reippaassa puolessa tunnissa paremmin kuin kokonaisena yönä vuosien aikana.

Jaa niin, tietysti voisi kertoa sen, että sain jokun aika sitten uuden diagnoosin itselleni: Uniapnea. Puhun itse sairaudesta mahdollisimman vähän sen omalla nimellä (kuulostaa mun korvaan aika järkyttävän vakavan hirveen inhottavalta) ja tota mun omaa laitetta kutsun hönkäpossuksi.

Kärsälle saankin sitten illalla kuonokopan ja katsotaan sitten huomenna aamusella että miten mahdan jaksella.

Hoitaja sanoi että hönkäpossun käytön tulisi olla vähintään 80%. Aion possua kyllä todellakin käyttää joka ikisenä yönä! Olen niin INNOISSANI ja odotan kovasti sitä että aamulla jaksan olla reipas ja energinen.

Parin viikon päästä soittelevat sitten ja saadaan jutella mun ja hönkäpossun suhteen etenemisestä.

_____

Niin juu, olin eilen kirjoittamassa että kävin saatanallisessa migreenissä pöpelikössä metsästämässä sieniä. Löytyi kangassientä ja KANTTARELLIA! Meinasin kyllä tuon "metsän kullan" nähtyäni hyppiä onnesta tasajalkaa. Ikinä en ole ennen löytänyt sienestysreissuillani kanttiksia. Mahtava löytö!

_____

Taidampa mapata helvetin mukitolkulla kahvia ja alan suunnittelemaan........ Jotain ois just NYT pakko suunnitella tai pää halkeaa. Taidampa kahvin jälkeen täräyttää itseni ulkoilmaan pällistelemään... Mulla noita mahtisuunnitelmia taas riittää...

Tässä samalla un kahvia ryystää niin vois käydä noi mun operaatiot läpi mitä on kesken........

- Autotallin seinän maalaus

- Monopolyn pelaaminen (lemppariversio on ollu kesken jo monta päivää)

...........Hetkinen, tuntu vielä jokunen päivä sitten että mulla oli oikeesti miljoona operaatiota kesken ja nyt muistan niistä vaan kaksi. Outoa, just kun pääsin sen innon makuun että saan luetella kaikenlaista niin paskat, loppuivat kesken.

_____

(Eka muki kahvia kitattu, toisen kimppuun siis...)

_____

Teen tässä suoraan perään toisenkin artikkelin, tuli halu käydä ihan kirjoittamalla läpi mun historiaa ja sieltä joitakin mieleenpainuneita kohtia. Tai no, kirjoitan mitä mieleen tulee.