Pitkään meni, unohdin kirjoitella tänne. Ja kun muistin niin oli tärkeää tekemistä.

 

Tässä tapahtunut kaikenlaista, ehkävähän liikaakin jopa, ainakin välillä tuntuu siltä et kovalevy ois jo täynnä...

Kahvinjuonti on vähentynyt, ruokahalu on kadonnut lähes olemattomiin, puhelin on temppuillut ja jätti lääkärin soittoaikana sen puhelun sitten ottamatta vastaan. Odotin ja tuijotin luuria koko ajan ja vasta jokusen päivän päästä tajusin katsoa puhelutietoja ja kas, sieltä pärähti näytölle että lääkäri oli soittanut mutta puhelin ei ollut edes hälyttänyt...

_____

Tuusattiin miehekkeen kanssa mulle oma uniluukku alakertaan takkahuoneeseen. Sainihan ite päättää järjestyksenja sisustuksen. Tuntuu tosi kivaltaet pääsin ensimmäistä kertaa 8 kuukauteen OMAAN SÄNKYYN!!! Ihanaa nukkua hyvin pitkästä aikaa, eikä tartte temppuilla soffalla tai ohuella patjalla lattianrajassa.

Vituttaa suorastaan. Sain mummolta joskus aikoinaan joululahjaksi pussilakanasetin. Tyynyliinan löydin mutta pussilakana on hävinnyt kun tuhka tuuleen. Jos senjoku on ystävällisesti täältä pöllinyt niin että mä huudan kurkku suorana!!! Se pussilakana on mulle TÄRKEÄ MUISTO MUMMOSTA!!!

_____

Hyvin olenvoinut, parina päivänä tuossa taannoin ahdisti sikapaljon, mutta muuten on hyvinvoiva naikkonen täällä. Tuntuu tosi hyvältä voida hyvin, ja ihan oikeasti. Joskus vituttaa suunnattomasti kaikki mutta se on ohimenevää eikä onneks pysyvä mielentila... Paljon siis on energiaa ollut, eli toisin sanoen lääkitys on oikein hyvä just nyt.

_____

Mutta että semmoista, tälläinen pikapäivityspitkästä aikaa.