Tästä tulee ihan varmasti hyvä päivä. Heräsin katsomaan kelloa et joko saa nousta ylös, no sehän olivasta about 6 reikäleipä. Kärsä tyynyyn ja lisää lepoa. Kasin jälkeen sit loppu kärsivällisyys ja nousin ylös. Koira ulos, kahvi tippumaan, juutuupista leivontavideoita, musiikkia, toinen kupponen kahvia ja koneelle.

Ja nyt vihdoin kun muistin, soitin tk:een et perun huomisen sairaanhoitaja-ajan, tai siis siirrän sitä eteenpäin. Nyt ei ole sen aika minun mielestä...

Tuossa isäntäkin heräsi ja tuli alakertaan. Mönki suoraan mun sänkyyn ja peiton alle, otti koiran kainaloon ja tuola ne nyt sit on yhessä vieretysten ja lepäilevät. Rakastan.

_____

Tuossa viime viikolla kävin psykalla. Mentiin ilmeisesti aika syviin vesiin ja ahdistuin toden teolla jutellessani. Eilen sitten vuodatin kaikkea puolisolleni mikä mielessä mättää ja sain ne pahat sammakot tuolta pään sopukoista ulos. Tuli parempi olo ja hän kuunteli mitä asiaa mulla oli. Se tärkeä kuuntelemisen ja keskustelemisen taito on KAIKILTA entisiltä puolisoilta puuttunut.

_____

Hitto, kattelin tosiaan leivontavideoita, ja kovasti tuli semne olo, että tahtosin tehdä jotain hyväskää ihan ite. Vaikka vaahtokarkkeja tai fudgepaloja tms. Ei aina sitä kakkua tai mokkapaloja tms tavista vaan koittais jotain IHAN UUTTA mitä en oo IKINÄ tehny.

Viimeksi muuten ko tuli himo syödä jotain helppoa ja hyvää iltasella, nappasin kaapista jätskiä ja persikoita, iskin isoon kulhoon ja sen lisukkeeksi kaakaojauheeseen kastettuja banaanitikkuja ja päälle pikku hipsutus väriraesokeria. Tarjoilin isännälle, ensimmäinen reaktio oli  "mitä hittoa tuo on". Totesin et syö ja ole hiljaa ja hänhän veti yli puolet annoksesta kun ihastui niin ikihyviksi. Makustelun jälkeen toteamus oli sitten "sinäpä se osaat taikoa melkeen mitä vaan ihan melkeen tyhjästä!"

_____

Jahas, koiralle tuli taas semomonen fiilis et "isiä pitää hoitaa". No eipä, kaiveli nenänsä kanssa tiensä peiton alle ja kohti isännän jalkoja. Ja siitä hyvästä ilmoille kajahti hillitön hihitys. Jalat piiloon ja sitten koira vaihtaa paikkaa. Seuraava uhri on käsivarsi, se oli  tarpeeksi lähellä peitonreunaa ja pilkotti alta joten KIMPPUUN kielineen kaikkineen! Ja taas koko huone täyttyy isännän hihityksestä.

Tuo koirajunnu on ihan hulvattoman ihana tyyppi, sopii meidän perheenjäseneksi koska ollaan kaikki yhtä sekaisin, ainakin siltä musta tuntuu välillä...

_____

Kiitos ja anteeksi *blink*