Ehtoota blogini seuraajat!

_____

Uuden lääkkeen aloitettuani olen ollut päivät kuin sähköjänis. Sellaisella normaalilla tavalla virtaisa, eli ei kuitenkaan hypomaaninen. Olen luonteeltani kuitenkin perusolossa energinen, iloinen ja nauravainen persoona.

Tässä on nyt lähiaikoina koira herättänyt yöllä. Viimekin yönä menin nukkumaan kahden aikaan, koira herätti kolmen aikaan, käytiin pihalla ja pian pääsin takaisin nukkumaan. Seuraavan kerran silmät aukes kahdeksan aikaan aamulla, koira tuli viereen pörräämään ja nousin hetimiten ylös...

Aamu alkoi sillä, että kannoin leivinuuniin puita, koira ulos juoksemaan, takasi sisälle, kahvi  tippumaan ja uuniin tulet, Sit istahdin kaffekupposelle. Mieskin heräsi kun kaffella istuskelin.

Kahdentoista aikaan tuli sitten tarve ladata paristoja. Menin lepäämään ja noh, nukahdin sitten 2½ tunniksi. Heräsin siis puoli kolme iltapäivällä. Heräsin ja menojatkui samalla tavalla kun aiemminkin - virtaa riittää.

En muista koska olisi ollut näin hyvä ja energinen olo. Uuden lääkkeen myötä tuntuu kuin olisin saanut elämäni takaisin!

_____

Tässä iltakaffetta ryystän. Eipä tuo sen enempää tuo energiaa vaikka onkin kofeiinia, jostain syystä en piristy kahvista oikeastaan lainkaan, liikaa juotuna se jopa väsyttää eikä tee sähköjänis-olotilaa.

_____

Selkäkipu tuli ja meni. Vatsalihaskipu tuli ja meni. Flunssanpoikasta on vielä, ja kurkku tosi kipeä, hammassärky myös vaivaa mutta muuten olen elämäni kunnossa!

_____

Sen jälkeen kun meille tuli "taivaskanavat" näkyviin, olen ollut suurin piirtein nenä kiinni telkkarissa. Saatan istua monta tuntiakin katsellen kiinnostavia ohjelmia ja selaten kiinnostavia kanavia.

Formulakausikin alkaisi kohta joten pääsee katselemaan niitä sitten.Jee! Mieheni on opettanut mokomaa katsomaan, ihan mielenkiintoistahan se on kun ukot kaahaa ympäri ajorataa.

Kiinnostavia ohjelmia formuloiden lisäksi on myös rikosdokkarit, snooker, ja lastensarjat/-elokuvat. Myös hyvät muutkin leffat ja sarjat käy...

_____

Jäinpä taas päpättämään tähän joutavia, mutta suotakoon se minulle anteeksi.