Mitä tulee kun about 1.2kg kerrotaan 52:lla...... Eipäkös siitä tule 60kg?

Tuon verran ois laihduttava tän vuoden vikaan päivään mennessä. Oon jo kattellu kaihoisana viime vuoden puolella vaatteita itselleni mitä haluan pitää sitten ko olen normaalipainoinen, mut niihin todellakin on matkaa vielä. Eli 1.1. vaaka näytti hurjat 122.7kg, ja tavoite on tällöin 62.7kg:n elopaino.

Enää en sano Jos ja ehkä ja noin about, ja sillä PISTE. En enää anna itselleni sitä löysää hihnaa mitä aiemmin vaan nyt on pysyttävä tiukkana ja yrittäminen jää, nyt TAPAHTUU.

_____

Ystävä edelleen kylässä meillä, aivan MAHTAVA vuoden vaihde ollut, en voi sanoa muuta. Yksi parhaista koskaan!

Koirat ulkoilutin tuossa ja nyt vaan möllötellään. Karvaherrat riehuivat ulkona niin rajusti että roikkuivat jo toistensa korvissa kiinni kun niin innoissaan olivat painimassa ja ottamassa mittaa toisistaan leikin tiimoilta. Onneksi molemmat on melkein prikuulleen saman kokosia jotenleikki saakin olla melko rajua, ei siitä kumpikaan kyllä ainakaan rikki mene...

_____

Olen nyt kahtena päivänä meinannut unohtaa nuo mielialalääkkeet. Sen huomaa siitä, että alkaa lihaksia heikottamaan muutama tunti normaalin ottoajan jälkeen eikä meinaa jalat enää kantaa. No, otin HETI ko muistin ja olo helpottuu lähes välittömästi.

Mutta tuon pääkivun ja väsymyksen voisin antaa pois ihan kenelle muulle vain. suoraan ko sanon niin vituttaa tuo, että pää ollut kipeä nyt kaksi päivää putkeen ja aamusta iltaan. Olin tänäänkin puoliunessa jo aamusta mutta nousin vasta klo13.20 kun oli vaan niin huono olo etten päässyt aiemmin ylös petistä. Toivottavasti tämä johtuu ainoastaan menkoista ja pitkään valvomisesta tämä väsymys ja nyt vaan yksinkertaisesti keho yritti tasata vuodenvaihteen univajeita.

_____

Mutta uudet vuodet kaikille blogini vierailijoille, tämä täti ottaa nyt kupposen kahvia ja pääkipuun lääkettä, eihän tätä särkyä näinkään hullu kestä!!!