Voihan kymmenen kirosanaa! Ruokin maanantaina käärmeitä ja laitoin sitten meidän naaraan erilliseen boksiin ja lainauroksen perässä. Tulos: Naaras kävi uroksen kylkeen kiinni eikä meinannut millään päästää irti. Siinä vaiheessa lensi kyllä kirosanoja enempi kun laki sallii! Uros onneksi pysyi suht paikallaan, tietysti raukka hämmentyi kun toinen olikin yhtäkkiä napannut kiinni. Tarkastin uroksen, ei ollut onneksi tullut mitään pahempaa jälkeä, tuskimpa siitä suomukuoresta niin herkästi menee nuo pikkiriikkiset hampaat läpi. Naaras erotettu uroksesta ja laitettu omiin terraarioihinsa jottei sama toistu uudelleen.

_____

Eilisilta meni rennoissa merkeissä. Otin jo 20 maissa lääkettä yötä varten ja nukahdin sitten jotakuinkin  23.45 maissa. Nykyin todella sikeäati aina kellon soittoon eli 9.00 saakka. Huomasin heti silmät avattuaniolevani todella virkeä ja pirteä. Ainuttakaan haukotusta ei tullut ja olo oli energinen. Ei sit muuta kun kahvin keittoon ja koira pihalle. Sit lähti melkein jo lapasesta (onneks vain melkein) ja laitoin tiskit koneeseen, koneen päälle, sit astiat sieltä paikalleen ja uudestaan sama homma. Sen jälkeen istuin hetkisen ja koitin rauhoittua mutta eipä mitä, aloinkin seuraavaksi imuroimaan alakertaa. Tein pitsaa myös.

Kova nestehukka vain vaivannut aamusta asti vaikka kuinka on koittanut juoda vettä. Ensimmäiseen 2 tuntiin herättyä olin vetänyt jo 1½litraa vettä. Ja tästä huolimatta on edelleen suu kuiva. Kiitos iltalääkkeen.

Olo iis ollut koko päivän kun sähköjäniksellä. Eli energiaa on riittänyt paljon, muttei kuitenkaan niin paljon että olisi kyse hypomaanisista oireista.

_____

Kaupassakin käytiin, ihan vaan sen takia että mulla oli kahvi loppu (mieheni ei siis kahvia juo). No joo ja tarttui sieltä kaupasta mukaan myös keksipaketti sekä ketsuppia ja kahvikermaa, unohtamatta miehen limupulloa. Kyllä näistä kelpaa tarjota jos vieraita on tulossa...