Päivää vaan.

Eilen illalla tämän selkäkihaskrampin lisäksi aivastuksen tähden meni sitten vasemmalta puolelta vatsalihaksin kramppiin, ainakin näin oletan. Sattuu ihan kaikki, jopa käveleminen tuonne ylävatsaan. Äh, tänä aamuna sitten ilokseni herättyäni huomasinolevani kunnon flunssassa. No ei sitten muuta kun Bafucin ja Carmolis kehiin sekä runsaasti vettä. Carmolista pari tippaa kielelle ja sen höyryjä hengitellen, sen jälkeen hetken päästä aamulääkkeet ja Bafucinia turpaa kohti. Kyllä tämä flunssa ainakin näillä taltutetaan.

Näiden lihaskipujen ja flunssan toissijaiseksi kivuksi jää viisaudenhampaan takia syntynyt hammaskipu. No,ehkä pärjään näiden kanssa...

_____

Tein äskettäin elämäni ensimmäisen karjalanpaistin. Tai no, onkohan tuo nyt oikea nimitys kun karjalanpaistissahan käytetään possua ja nautaa, ja minä tein tuon pelkkään possuun?

Reilunkokoisia possukuutioita, muutama porkkana viipaleina, muutama valkosipulinkynsi kuorittuna ja jätin kokonaisiksi, kokonaisia maustepippureita ruokalusikallinen, sipulia "rouheesti" pilkottuna sekä soijakastiketta iso loraus. Laitoin vuokan puolilleen vettä (ei siis niin paljon että kaikki peittyy) ja lykkäsin kannen päälle ja leivinuuniin. Saa nyt siellä olla sitten niin kauan että liha on läpikypsää ja porkkanat sekä sipulit pehmeitä. Siihen voi mennä tunnista pariin uskoisin. Ohjeita en katsellut mistään vaan tein oman pääni mukaan. En käytä ohjeita vaan omaa päätä ja inspiraatiota.

Mieheni kertoi minulle eilen lihaostoksilla ollessamme ettei ole KOSKAAN syönyt karjalanpaistia. Tämähän on siis minulle suorastaan JÄRKYTYS, kyllähän sitä kerran elämässään vähintään pitää karjalampaistia maistaa. No nytpähän herra saa sit maistella, ja vielä mun tekemää. Toivottavasti tämä nyt onnistuu sitten...