Tässä about pari viikkoa nyt ollut tämä selkäkipu mulla. Rauhottunut vähän, mutta edelleen sattuu erinäisiä käenliikkeit ä tehdessä arkiaskareissa. Muun muassa takin pukeminen ja autoon meneminen (joutuu kallistamaan päätä) sattuu.

_____

Minulla alkanut kroppa oireilaan ihan kummallisella tavalla. Olen nyt rekisteröinyt oireen, todella voimakkaan sellaisen; Petiin mennessä ja yrittäessäni rauhoittua olen aivan äärimmäisen levoton. Kylkeä käännän jatkuvasti, vartalo vääntelehtii tahattomasti enkä saa sen takia nukuttua kunnolla. Viimekin yönä heräsin klo 3.00 viemään koiraa taas pihalle, klo 5.30 nappasin lääkettä ja nukahdin about 6.00. Seuraavan kerran heräsinkin klo 13.00. Eli sain nukuttua ihanat 7tuntia yhteen menoon. Jes!

Tämän ansiosta olen tänään ollut TODELLA virkeä ja hyvinvoiva. Kivut ei ole häirinneet ihan yhtä paljon kuin vähän nukkuneena, tottakai kun keho ja mieli on pitkästä aikaa levännyt kunnolla.

_____

Edellämainitusta nukkumismäärästä huolimatta en ole tänään saanut taas MITÄÄN aikaiseksi. Tai no, teinhän päivällä itselleni ruokaa pikaisesti kun alkoi heikottamaan kun niin kova nälkä. Tässä iltasella söin seuraavan kerran... Sitruunajukurttia... Ompas taas ravitsevat ruuat. Huomenna lisää sitruunajulurttia ja ehkäpä saatan tehdä kesäkeiton, jos se vaikka menisi kunnolla alas. Toivotaan parasta.

_____

Koiramme "täti" on saamassa pentuja pian. Olen keskustellut mieheni sekä kasvattajan kanssa asiasta josko ottaisimme häneltä toisen koiran meille. Kasvattajahan oli tottakai hyvillämielin ja kertoi kaikenlaista pennuista, mutta mieheni suostuttelu toiseen koiraan on vielä kesken. Itseänikin tietysti jännittää se, jos oloni menee hypomaaniseksi ja en enää nuku ja olen zombi päivästä toiseen. Uskoisin kuitenkin, että kunhan pentu olisi sisäsiisti, uneni olisivat huomattavasti paremmat.

Rahat minulla pentuun on melkein kasassa. Eli pennun maksaminen ei olisi ongelma, olen suunnitellut maksun hyvin. Ongelman tekee vain se, että nykyisellä koirallamem on vakuutukset, joten myös toisella pitäisi olla samalla tavalla vakuutus. Mieheni pelkää, ettemme pärjäisi rahallisesti kahden koiran kanssa. Tiukoillehan se minun osaltani menisi, mutta omin varoin pärjäisin kahden koiran kanssa enkä tarvitsis mieheni apua heidän huolehtimisestaan, mutta mitenkäs minä itse? Sen jälkeen ei olisi varaa maksaa lomia lääkärilaskuja, puhelinlaskua ja osamaksulaskua. Nytkin tilasin pari viikkoa sitten 1+3 säkkiä koiranruokaa tälle meidän koiralle. Tämäkin eläinliikkeen maksu oli melkein 200e. Toki siinä oli myös käärmeiden purusäkki (100L) ja tämä 60kg ruokaa. Että eipä sillein kauhean kallis ostos minun mielestäni. Kuitenkin koira syö tuosta määrästä ruokaa monta kuukautta joten siitä ei sitten tarvitse huolta kantaa..

Ja mitäs jos koiralle sattuu jotain? vaikka kuinka onkin vakuutus, niin omavastuu on lääkärilaskuissa kuitenkin. Ja vakuutuskirjoissakin kun on niitä "kommervenkkejä" ja pientä pränttiä jota kukaan (okei, yleistän) ei yleensä lue. "Vakuutus ei korvaa tätä, tätä eikä tätä..." 

_____

Hyvää yötä lukijat, meidän pikku perhe painuu nyt iltatouhujen kautta petiin nyt kun iltalääkkeet tuntuvat alkavan vaikuttamaan!