Hetken jos mietin tässä kirjoitellessani sopivaa otsikkoa tekstilleni...

Tässä kärvistellyt jo kohta varmaan viikon yläselän kivun kanssa. Kipu lähtee selvästi lapojenseudulla rangasta mutta en saa naksahtamaan paikalleen en sitten millään. Olen yrittänyt jumpata ja venytellä ja vaikka ja mitä. Fysioterapeutille pääsen tuossa jossain vaiheessa, toivottavasti sielt saan apua tuohon kipuiluun.

_____

Koira sai tosiaan elämänsä ystävän sekarotuisesta saman kokoisesta koirasta. Aivan mahtava juttu! Leikkivät kun olisivat AINA tunteneet. Ikuinen ystävä taitaa olla tämä toinen koira.

_____

Ystvän piti koiransa kanssa lähteä tänään koiran kanssa takaisin omaan kotiin, mutta kas, auto ei käynnistynytkään.. Tässä sitten koitettu kaikenlaisia vippaskonsteja että auto käynnistyisi ja pääsisivät liikenteeseen. Konepellin alle lämmittimet puhkumaan ja silleen. Toivottavasti kohta lähtee käyntiin ja pääsevät matkaan.

No kummakos tuo, meidän autoa ei ees viititty koittaa käynnistellä, kuitenkin pakkasta yli -30astetta joten turha edes yrittää, viime tammikuussa laski pirulainen öljyt pellolle kun yritettiin käynnistää -31asteen pakkasessa.

Eipä saatu kaverin autoon mitään huoltoasemalta henkilökuntaa liikenteeseen, kaikki LOMALLA!! On se nyt kumma taas!

_____

Hyvää loppiaista lukijat!