Otsikossa mainittu DJ Aligatorin biisin myötä päästään suoraan itse aiheeseen. Eli luonnollisesti siis musiikki on aiheena tänään.

Lempimusiikki, hmm, olen ilmeisesti melko laajan musiikkimaun omaava nainen, sillä minuun uppoaa kaikki...

-> David Guetta, Antiloop, 666, D-Devils, DCX, Daze jne.

-> Slipknot, Turmion Kätilöt, Rammstein, Ozzy Osbourne jne.

-> Elastinen, Kapasiteettiyksikkö Trilogia jne.

-> Ismo Alanko, Neljä Ruusua, Remu, Erin, Hector jne

 

Tätä listaa voisi jatkaa lähestulkoon loputtomiin jos sitä jaksaisi kirjoittaa kaiken alusta loppuun asti sillä perusteella mitä kuuntelen. Eli toisin sanoen kuuntelen lähestulkoon MITÄ VAAN.

Tälläkin hetkellä istun "kuulottimet" korvilla naputtamassa teille, lukijani, tätä tekstipätkää.

_____

Koira harjoitteli tänään yksinoloa. Kovasti oli riemuissaan kuten aina, kun tultiin takaisin kotiin. Ei meinannut turkissaan pysyä. Ihan haukahti merkiksi kun autoa talliin mieheni laittoi, että olen täällä, peastakaa minut tältä yksinäisyydeltä. Noin 4h reissu joduttiin heittämään viereiselle paikkakunnalle lääkäriasioissa.

_____

Teimpä muuten eilettäin "tortillasikareita". Eli toisin sanoen tortillalevyyn käärin Fajita-jauheella maustettua jauhelihaa, juustoa ja aurajuustoa ja tungin pötköt uuniin 225 asteeseen kunnes sikareiden päädyt olivat rusehtavat ja rapeat. Olipa muuten huisin hyvää

_____

Tämä nyt jäi vähän lyhyemmäksi artikkeliksi, mutta joskus niinkin, tarvitse joka päivä edes kirjoittaa kirjan mittaista tekstipätkää...

 

Ja lopuksi tällä hetkellä soiva biisi:

Zatox - M Life