Tässäpä joulu mennyt sujuvasti. Kaveri oli kylässä, nojoo, meni miten meni... Ihan jees.

 

01.01.2017 alkaa mulla täysin uusi elämä. Tarkoitus ois pudottaa kiloja 24-60kg Eli JOKO se, että tyydyn pääsemäänalle 100kg:aan tai sitten 31.12.2017 painan noin 64kg. Tavoite on TOTTAKAI -60kg. Se tarkoittaisi viikkopudotuksena noin 1.2kg. Päivässähän tuo sitten tekee mun matikkataidon mukaan ma-la -200g ja sunnuntaina lepopäivä. Tai noh, ihan sama, sitä tulee ja menee sitä painoa ihan varmasti, se on vähän mulla kuin sahalaita tämä painon jojoilu. Mutta nyt p****le saa luvan paino alkaa laskea oikeen urakalla!

Sukset siis esiin ja hiihtämään tonttia ympäri!! Hiihtäminen on muuten huippukivaa touhua, itse tykkään rampata lumihangessa, siis UMPIhangessa tekemässä latua itselleni. Voi kumpa olisi latukone jolla tois vetästä ladut ympäri tonttia... Siihen ihmeeseen asti teen latuni itse!

_____

Tänään minä ensimmäistä kertaa leikin koiran kanssa ulkona niin, että MINÄ hengästyin ja kunnolla. Huh, nauroin kyllä ja tepastin niin lujaa että oksat pois. Aivan huiman hauskaa oli sekä ympäri pihaa kongilelu suussa juoksevalla koiralla, että minulla, härnättiin toisiamme oikein kunnolla!

_____

Uusivuosikin tulossa. Oi että, odotan innolla!! Huomenna tulee ystävä kylään viettämään vuoden vaihdetta meidän kanssa. IHANAA! Tosi mukavaa et edes joku tahtoo tulla meille kylään joskus. Aiotaan sihiseviä raketteja ampua (porukassa paukkuarka koira) ja semmosia kesyjä, ainakin toivottavasti. Tiedä sitten mitä tuo isäntä on ostanut, minä kunen niin raketeista välitä. UPEAAAAAAAA!!!!! Kieltämättä odotan huomista ja ystävän meille saapumista todella innolla! Pääsee pojat taas leikkimään, siis koirat. Hänellä sekarotuinen koira, meillä tuo kultainen.

 

Eipä mulla muuta.